Za Avanturu

za avanturu
Please complete the required fields.
Kako kod ga gledam na događaje koji su se desili, jedna reč bi to savršeno opisala – uzbudljivo. Kao slobodan momak u svojim dvadesetima, ja sam uvek raspoložen za avanturu. Ne kažem da stariji muškarciju imaju drugačiju percepciju, ali oni su uglavnom oženjeni tako da je njihov koncept avanture malo drugačiji od nas slobodnih.

Ali nije samo stvar same avanture. Ne znam za vas, ali meni je mnogo napaljivo kada tu avanturu delim sa nekim, ili bolje reći sa nekom, i to posebno ako je ona nepoznata osoba. Reći da sam neko ko ima česte avanture ne bi bilo tačno. One se dešavaju povremeno u zavisnosti kako se zvezde poklope, ali kada se dese tada su najčešće nezaboravne. za avanturu

I tada se obratim devojkama na sajtu u želji da svoju avanturu delim sa drugima što je neka vrsta fetiša za mene. Ne radi se tu o hvaljenu, o mom egu… već striktno strast. Kao kada biste gledali neki vrhunski porno film, ali umesto gledanja nepoznatih ljudi, vi zapravo pričate sa osobom koja je to doživela i koja vam prenosi iskustvo.

Nedavno sam se skontao sa jednom lokalnom droljom. Upoznali smo se preko mog druga koji mi je potvrdio da je laka i opasno perverzna. Nije mi trebalo puno da pređem na stvar. Riba je zaista vešta. Bez da otkrivam njen identitet, samo ću reći da je slobodnog duha, da se ne stidi svoje seksualnosti i rado pokazuje pravo lice svakome ko joj se svidi. Uvek spremna za avanturu.

Bilo je napeto, prljavo, trajalo je dugo i orgazmi su se smenjivali sa obe strane. Kao što rekoh, moje avanture možda nisu toliko česte ali su uvek nezaboravno. Tako je bilo i sa njom. Čak sam probao nešto što ranije nisam poput analnog seksa!

A onda posle par dana sam želeo da to ponovo proživim sa nekim. Pronašao sam devojku na ovom sajtu i krenuli smo u časkanje. Mala je bila mojih godina i perverzna poput kučke koju sam tucao. Spremno sa širom otvorenim nogama ona je upijala svaku moju reč i svršavala zajedno sa mnom.

To su moje avanture koje obožavam i koje ću nastaviti da jurim. Pozdrav.

One thought on “Za Avanturu

  1. Trazim devojku za avanturu imam 47 god
    Slobodan ispuniće svaka tvoja ocekivanja
    Javite se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.