Za Seks

naizgled kulturna a ustvari dronfulja
Please complete the required fields.
Koja je najveća muka svakog muškarca? Pa da nađe devojku za seks naravno. Znam da se možda čini kao da je danas to lakše nego ikada, ali sve zavisi kakve prohteve imate. Ja lično volim žene matorke sa dva lica.

Ako se češete po glavi i razmišljate – šta bulazni ovaj lik, kakva crna dva lica? E pa tu sam da vam pojasnim. Posebno bih voleo da me dame slušaju jer uvek je lepo naići na neku koja se uklapa u moj fetiš. Jer to zaista i jeste fetiš.

Žene sa dva lica su one koje odaju izgled kulturne, obrazovane i empancipovane žene. Žene koja ima ukusa i stila, voli skupe stvari ne zato jer je sponztoruša ili da bi se pokazala pred drugima, nego zato što voli pouzdan kvalitet. Žena koja ne psuje, ne maltretira druge, ali nije pokorna i ne da na sebe. naizgled kulturna a ustvari dronfulja

I to je sve u redu…. ali to je samo fasada! Samo ljuštura koja krije u sebi pravu iskonsku perverznu napaljenu i prljavu droljetinu! Jel vam je sada malo jasnije? Ako nije, evo OVDE vam je primer jedne takve, ako ste zainteresovani. Sa njom se nećete pokajati.

Ona je jedna od onih koja zapravo voli prljave hotelske sobe za koje kaže – „Od te prljave sobe jedino sam ja jeftinija…” Ona je oličenje žene sa dva lica, ona je osoba kojoj se uvek vraćam i koja mi iznova pokazuje zašto je život lep i vredan življenja.

Nemam potrebe više da dužim, mislim da je svima jasno o kakvim se ženama radi. Ja ne želim da ispadne da nekoga vređam, jer ako ste to pomislili posle čitanja moje male priče onda zaista nemamo o čemu da pričamo. Ovu ispovest završiću rečima iz oglasa gore pomenute drolje: -“Iako sam droljetina ja odajem izgled ugledne, elegantne dame, ozbiljne u poslu i vrednu majku. Ali kada se nađemo sami na tom smrdljivom podu zagušljive sobe- tek tada vidiš moje pravo razuzdano lice. Jebem se divlje, snažno, i prljavo… e to sam ZAISTA ja!”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.