Devojke za Jedno Veče

Devojke za Jedno Veče hot
Please complete the required fields.
Danas istražujemo Devojke za Jedno Veče, i otkrivamo njihove lične istinite ispovesti. Kada je žena sama, razne prilike joj se mogu pojaviti. Pod prilikama mislimo na seksualne susrete sa raznim muškarcima. One mogu da ostvare svoje fantazije tako što će odvesti muškarca kući i imati divnu vezu za jednu noć.

Muškarci se često pitaju šta ženi prolazi kroz glavu kada traži momka za jedno veče. Ali žene ne vole previše da pričaju o tome, ostavljajući muškarce u domenu radoznalosti. Ipak, pronašli smo nekoliko žena koje će eksplicitno da opišu svoje veze za jednu noć koje su imale. Koristite njihove priče kao inspiraciju da začinite svoj seksualni život!

Devojke za Jedno Veče – Moj Muzičar. Devojke za Jedno Veče romansa

Nina, 28god (ime promenjeno). Moj jedan prijatelj s vremena na vreme organizuje muzičke večeri. Ideja je da se promovišu talentovani umetnici tako što će im se obezbediti platforma za nastup pred neformalnom publikom. Uvek se trudim da prisustvujem njegovim muzičkim koncertima jer je energija sjajna. Onaj na koji sam otišla prošlog meseca bio je prilično uzbudljiv i neočekivan. Bio je petak uveče i planirala sam da izađem sa prijateljima kasnije, nakon što se koncert završi.

Sela sam ispred i slušala muzičare kako nastupaju. Prvi nastup je imao džez gitarista koji je pevao svoje pesme. Pogledali smo se i bila je to požuda na prvi pogled! Tokom svog nastupa, stalno je razmenjivao poglede sa mnom, kao da je pevao da bi me impresionirao. Nakon što je završio, oboje smo odlučili da prošetamo i da razgovaramo. Gotovo da nije bilo reči. Razmenili smo imena kada se nagnuo da me poljubi. Uzvratila sam mu poljubac i krenula u akciju.

Njegove ruke su bile svuda po meni i nisam mogla da obuzdam zvukove koji su mi izlazili iz usta. Odmah nakon toga sam ga odvela kući (zaboravljajući na planove koje sam već napravila sa prijateljima). Imali smo najbolji seks u mom životu. Bio je životinja u krevetu! Sledećeg jutra se probudio, uzeo gitaru i počeo da svira neke džez melodije dok sam se ja budila. Razmenili smo brojeve i on je otišao. Od tada se nisam čula sa njim, ali još uvek imam ožiljke na telu od te noći!

Noćni Klubovi su Klasika.

Sofija, 32God. Bio je to klasičan klub, bila sam sa drugaricom da merkamo tipove. Ali gde god da smo pogledale, muškarci su bili ili zauzeti ili neprivlačni. Sve dok ovaj tip nije prišao. Bio je mršav, lepo je govorio i ljubazno je pitao mene i drugaricu šta pijemo. Doneo nam je piće i počeo da razgovara sa mnom. Moja prijateljica, kojoj je bilo dosadno, odlučila je da krene gajbi.

Kroz razgovor saznali smo da imamo desetak zajedničkih prijatelja. Zatim me je zamolio da dođem sa njim na neku žurku kod prijatelja i ja sam pristala. Bilo je ekstra. Proveli smo celu noć zajedno. Kada sam htela da odem u toalet on je rekao da će mi pokazati gde je.

Kada smo stigli do toaleta, ne znam šta me je obuzelo. Zatvorila sam vrata i imali smo divlji seks. Nismo imali kondome tako da me je tucao par minuta a posle sam mu se posvetila oralno. Oboje smo živeli sa svojima tako da nakon što sam mu progutala spermu, to je bilo to. Ipak, tražio je da zadrži moje gaćice kako bi ga podsetile na naš divan provod. Naravno da sam mu ih dala.

Devojke za Jedno Veče – Puna Kuća.

Ceca, 21god. Živim u kući punoj ljudi. Imam ogromnu familiju i uvek je gužva. Ponekad to mrzim, a ponekad je uzbudljivo. Moj rođak je četiri godine stariji od mene i imao je prijatelja koji je bio u poseti našem gradu. U našoj vili uvek postoji slobodna soba za goste, a ova je igrom slučaja bila pored moje sobe. Osećala je trenutna privlačnost kada smo se upoznali i bila sam crvena u licu tokom razgovora.

Moj rođak je to primetio i upozorio me da se držim podalje od njega jer mu je dobar ortak. Ali bilo mi je prilično uzbudljivo da zamišljam seks sa njim u našoj kući. Pošto je imao samo jednu noć, želela sam da maksimalno iskoristim ovu priliku i ostvarim svoju fantaziju. Svi smo zajedno večerali i proveli neko vreme ćaskajući. Odmah posle večere, povukli smo se u svoje sobe.

Negde posle ponoći, primetila sam da je svetlo u njegovoj sobi još uvek upaljeno. To je bio moj znak. Cela moja porodica, uključujući i mog rođaka, spavala je. Ušla sam u njegovu sobu pod izgovorom da ga pitam ‘da li mu treba nešto’. Bio je pomalo zatečen, ali uzbuđen. Posle par reči počeli smo da se ljubimo.

Zgrabio me je, povukao u krevet i žurno skinuo moju pidžamu kako bi mi polizao ribicu. Svršila sam na njegov jezik u roku od ODMAH! Seks je bio divlji, a on je bio prilično napaljen. Trudili smo se da budemo tihi. Posle sat-dva sata, poljubila sam ga za rastanak i vratila se u svoju sobu. Sledećeg dana moj rođak mi je prišao i rekao: „Čuo sam šta je bilo sinoć. Samo se nadam da ste koristili zaštitu.“

Svadbena Zvona.

Andrea 28god. Venčanje mojih prijatelja. Upravo sam izašla iz veze duge 8 godina i bila sam u toj fazi nasumičnih muvanja sa muškarcima. Tako da je venčanje bilo zabavno. Srela sam puno starih prijatelja ali sam upoznala i novog, mladoženjin prijatelj. Veoma uglađen i zgodan tip koji me je odmah privukao.

Posle nekoliko pića koje smo zajedno popili, zamolio me je da ga otpratim do njegovog auta gde je zaboravio cigarete. Kada smo stigli do njegovog auta, pitao me je da li želim na kratku vožnju. Odmah sam pristala. Nismo otišli mnogo daleko kada je počeo da mazi moje koleno. Ja sam ga uhvatila za kitu i to je bio znak da se uparkira.

Posle 15 minuta intenzivne predigre u vidu ljubljenja i maženja podigao mi je haljinu, sklonio gaćice i ušao u mene. Nisam to veče doživela vrhunac, ali to iskustvo mi je bilo dovoljno da osetim uzbuđenje koje sam tražila. Kasnije smo se pridružili svadbi kao da se ništa nije dogodilo.

Devojke za Jedno Veče – Vezana. Devojke za Jedno Veče sex

Suzana, 45 god. Bila sam pozvana na zabavu kod prijatelja. Pošto nemam zamerke oko veza za jednu noć i često ih imam, tražila sam odgovarajućeg momka na žurci. Imala sam mnogo seksualnih susreta u prošlosti, ali ovaj je vredan pomena. Bio je tamo jedan tip koji je zurio u mene čim sam se pojavila. Nekih 15 godina mlađi od mene, baš kakve najviše volim. Nije bio previsok, ali je bio dobro građen.

Razgovarali smo veoma kratko pre nego sam bila u njegovim kolima. Za 10 minuta našla sam se u njegovoj sobi. Nismo štedeli ni sekundu i počeli smo da se mazimo i skidamo istovremeno. Sledeće što znam je da sam u lisicama, vezan za krevet, potpuno gola. Noge raširene a njegov jezik svuda po meni!

Zatim me je izveo na svoj balkon i vezao me lisicama i takvu me tucao sa leđa. Vrištala sam i stenjala što sam glasnije mogla i kladim se da su nas komšije čule. Posle brutalnog seksa povezao me je kući. Nikada ga više nisam videla, ali često kad masturbiram ja zamišljam tu noć u svojoj glavi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.