Upoznavanje devojke – za džentlmene

Upoznavanje devojke džentlmen
Please complete the required fields.
Upoznavanje devojke – za džentlmene – saveti kako da budete romantik koji svaja njeno srce. Neke devojke vole loše momke, neke vole štrebere. Međutim, postoji jedna vrsta muškaraca koja će zauvek imati posebno mesto u srcima dama: džentlmeni. Prava gospoda, kako neke dame kažu, umiruća su rasa. Iako je to nekada bio zlatni standard pravog muškarca, umetnost džentlmena polako bledi iz svesti modernog momka. Pronaći pravog muškarca je, dakle, retka poslastica. Ali ako naučite kako da budete džentlmen, imaćete istinsku prednost u odnosu na sve druge muškarce.

Biti džentlmen je nešto čemu morate težiti ali ne glumiti. To bi trebalo da postane deo onoga što vi istinski jeste, duboko iznutra. Dakle ne da se folirate i radite stvari kako biste izgledali kao kavaljer. Vi to zaista iskreno morate postati. To je pravi džentlmen. Upoznavanje devojke par

Upoznavanje devojke – Klasika.

Otvorite joj vrata. To je klasika. Taj čin jednostavno nikad ne stari. Da, svesni ste da je žena jednako sposobna kao i vi da otvori vrata. Ali sam gest je znak da ste voljni da uradite ovu malu stvar za nju kojom izražavate poštovanje. To ne samo da pokazuje da ste pravi džentlmen, već da ste učtiv i viteški muškarac.

Neka ona sedne prva.

Slično kao kod otvaranja vrata, pomozite joj da se smesti na stolicu. To se dakle ne gleda kao umanjivanje nje kao žene, već pokazuje poštovanje i pažnju. Taj čin znači da vam je stalo do njene udobnosti i da je stavljate ispred svoje. Pored toga, to vam takođe daje izgovor da joj budete malo bliže, da se „osetite.“ Dakle, izvucite njenu stolicu da se udobno smesti pre nego što sami sednete.

Upoznavanje devojke i Bonton.

Šeširi, kape, kačketi i drugi oblici odevnih predmeta za glavu napravljeni su da vas zaštite od spoljašnjih elemenata. Ali od kojih elemenata vam je potrebna zaštita kada ste u kući, restoranu ili bioskopu? Znamo da oni nekada upotpunjuju vaš izgled, ali jednostavno nije pristojno držati ih na sebi kada ste u zatvorenom prostoru. Bez obzira na to koliko loše vam kosa izgleda, ne može izgledati gore od toga da vas smatraju običnim glupanom.

Ne dirajte stvari drugih ljudi.

Ovo je prilično jednostavno, ali čini se da mnogi muškarci *i neke žene* ovo zaboravljaju. Hajde da razmotrimo scenario, hoćemo li? Izašli ste na sastanak sa devojkom i primetili ste da je njena torba na stolu. Sprečava vas da spustite čašu na odgovarajuće mesto. Pomeranje torbe i guranje prema njoj ne samo da bi bilo nepristojno, već pokazuje da nemate poštovanja prema njenim stvarima. Umesto toga, zamolite je da stavi svoju torbu na stolicu ili da je okači negde. Zapamtite, nikada nemate dozvolu da dirate stvari drugih ljudi, zato uradite ono što je ispravno i prvo pitajte.

Upoznavanje devojke i pažljivo Slušanje.

Ništa nije primitivnije od očiglednog obraćanja pažnje na druge stvari kada neko pokušava da razgovara sa vama. Čak i ako vaša partnerka priča o nečemu što vam je apsolutno nebitno, pokušajte da je saslušate. Ako možete, pokušajte da usmerite razgovor ka nečemu što bi vam oboje bilo zanimljivo. Ovo je jedan od razloga zbog kojih muškarci ne bi trebali pozivati ženu na sastanak samo na osnovu njenog izgleda. Morate da imate neki zajednički jezik da biste zapravo imali nešto oko čega bi se povezali.

Izbegavajte grub ili vulgaran humor. Upoznavanje devojke lepota

Niko ne voli osobu koja je socijalno neodgovorna. Ako ste na sastanku sa nekim ko vam se zaista sviđa, poslednja stvar koju biste želeli je da je uvredite. Nju ili nekog drugog. Dakle pokušajte da je nasmejete nečim duhovitim bez masnih i neprimerenih viceva i šala.

Upoznavanje devojke i ugašen telefon.

Zamislite samo da se divno povežete. Imate sjajan razgovor sa njom na sastanku, i odjednom vam telefon počne zvoniti. Pre nego što uopšte uđete u restoran, trebalo bi da stavite telefon na tihi režim. Ne samo da će njegovo zvono poremetiti vaš razgovor, već može i uznemiriti druge goste. Takođe, oduprite se želji da proveravate telefon svakih nekoliko minuta dok. Čak i ako je vaš sastanak neverovatno dosadan, poruke mogu da sačekaju do kraj, zar ne?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.