Novosađanke

seksi novosađanke
Please complete the required fields.
Više sam voleo da partijam nego da učim i to je verovatno (čitaj sigurno) razlog zbog kojeg ni posle 8 godina studiranja nisam diplomirao. Ali studiranje mi je donelo jednu prelepu stvar – Novi Sad, a samim timi – Novosađanke. To je i tema ove moje kratke pričice jer imam potrebu da sa vama podelim lepotu i uzbuđenje koje su mi donele te dve stvari.

Inače sam neko ko voli da putuje po Srbiji. Već kada sam prešao u NS ja sam odlučio da ću u potragama za dobrim žurkama putovati i po drugim krajevima zemlje tako da sam i više nego legitiman tip da kažem da su devojke i žene svuda lepe ali novosađanke su mi ipak omiljene. jebozovne novosađanke

Jedna šetnja Kejom, Zmaj Jovinom, Dunavskom… jedno obilaženje Štranda, SPENS-a, i parkova, blejanje na Grbavici, Limanima, Detelinari, Podbari, Klisi, Salajci itd… svuda je taj neki prepoznatljiv šmek, svuda su neke posebne priče i pojedinosti… i svuda su lepe seksi novosađanke.

Priča i doživljaja je zaista mnogo. Već na samom početku kada su počele famozne brucošijade, bilo je jasno da sam ušao u jedno vrzino kolo, u jedan rajsi krug iz kojeg nikada neću moći niti želeti da izađem. Okružen devojkama iz raznih regiona, ja sam ipak nekako uvek bio više privučen lokalnim devojkama.

A kresnuo sam već tokom prvog većeg izlaska. Neko mesto jebem li ga kako se zove tamo negde kod trga mladenaca, sve studentarija, ribe sređene i polu gole usled neočekivano tople jeseni, dobio sam prvo pušenje u uličici koja je maltene u samom centru, ali smo se malo zavukli. Bilo je neočekivano ali se nisam bunio. Riba je bila direktna – slušaj, jebat me nećeš ali ću ti popušim. Volim devojke koje jasno kažu šta žele.

Kućne žurke u Novom Sadu su poslastica za svakoga ko je student i nije baš pri nekoj lovi. Sa kućama dolaze sobe, sa sobama dolazi seks – lako kao pasulj. Naravno, sada kad kažem „lako“ pomislićete da ja ponižavam novosađanke i govorim kako su lake devojke. Nisu brate lake, one jednostavno (ne sve naravno) vole seks i nemaju problem to da kažu.

Ne volim te fore kao – muškarac bi stalno da tuca i on je frajer, devojka bi stalno da se tuca i ona je laka, kurva itd. Ja smatram da su to sve normalne fine devojke koje jednostavno vole da svrše baš kao i svaki drugi muškarac. Niko nije lak, samo voli.

Negde u drugoj godini sam se i zacopao. Mislim ono, klinački. Iako sam imao 20ak, ja sam i dalje bio klinac a ona je pretila da završi sa svseksi novosađankeim desetkama (kasnije je i bila student generacije). Krupnija preslatka devojka, drugi smer al smo slušali neke predmete zajedno. Ona je delovala onako kao dobrica i sve… ali već posle nedelju dana zabavljanja, shvatio da sam je opasna đavolica!

Ona je pomogla da seksualno upoznam sebe, da otkrijem neke druge fetiše, da zavolim prljave reči i igrice. Luda riba u onom pozitivnom smislu. Novosađanka sa Limana 3, znala je da mi sisa kitu jebenih 45 minuta i da me sve vreme drži na ivici, toliku kontrolu je imala. Mislim ima je i sada, ali otišla je preko posle faksa, jebiga.

Imao sam malo i neke smor devojke koje su bile baš ono ultra tradicionalne novosađanke. Znate već kako to ide – seks jednom nedeljno maks, ide se po čardama i salašima, striktno tamburica, Đole Balašević, Garavi Sokak itd. Ništa loše o njima ali ja sam kao što rekoh uvek bio dečko za akciju tako da te veze nisu bile dugog trajanja.

Bez da dalje mnogo dužim, NS me je uzeo pod svoje. Ovde sam se preselio i ovde sam srećan. Nemam devojku već i dalje uživam u čarima Srpske Atine i u lepotama njegovih prelepih žiteljki – novosađanki.

2 thoughts on “Novosađanke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.