Lego 45 god. Novi Beograd

Please complete the required fields.
Milfara iz BeogradaIME: Lego
GODINE: 45 god
ZANIMANJE: nastavnica
MESTO: Novi Beograd
OPIS:

Kulturna, fina odmerena. Bez predrasuda, probala bih sve sto se tice seksa, od hot sms-a pa dokle stignemo. Ne smeta mi ako si zauzet, msm nisi oduzet 😀 U seksu sam opasna, vatrena … Pogledaj moje slike pa prosudi da li ti odgovaram. Nekima je fizicki izgled presudan za dobro vodjenje ljubavi.

KONTAKT: LEGO TEKST PORUKE na broj 5887 Cena -  MTS,  Telenor, A1, Globaltel  72 din + cena osnovnog sms-a /sms sa pdv-om

Za odjavu pošalji STOP na 5887

Cena odjavne poruke je po ceni osnovnog sms-a. SMS CHAT – Korisnici šalju sms zahtev, dobijaju odgovor od animatora. Pružalac usluge: Oneclick Solutions doo Beograd Telefon za kontakt: 0112073710

Da pošalješ poruku klikni na dugme:

6 thoughts on “Lego 45 god. Novi Beograd

  1. MMMMMMMMMMMM/CAO MILO SUNASCE I JA BI KAO I TI SVE PROBAO MISLIM DA SI ZABORAVILA DA KAZES: JEDNOM SE ZIVI!!!! MILA DUSO I JA SAM 45 I SIIIIIGURANNN SAM KAD BI MI POCELI SEX NEEEEEMA BRZOG KRAJA TVOJE TELOMMMMMMMMMMMMMMM I TVOJE SLATKEEE OKICE BAS BAS BAS SI PREPREPRESLAAATKOOO SUNASCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. MMMMMMMMMMMM/CAO MILO SUNASCE I JA BI KAO I TI SVE PROBAO MISLIM DA SI ZABORAVILA DA KAZES: JEDNOM SE ZIVI!!!! MILA DUSO I JA SAM 45 I SIIIIIGURANNN SAM KAD BI MI POCELI SEX NEEEEEMA BRZOG KRAJA TVOJE TELOMMMMMMMMMMMMMMM I TVOJE SLATKEEE OKICE BAS BAS BAS SI PREPREPRESLAAATKOOO SUNASCE I TVOJE SLAAATKEEE USNICE BI PRERADO LJUBIO I LIZLIZLIZNUO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. CAO MILA SRECICE EVO MENE 45 POPUT TEBE I MISLIM DA BI NAS SEX BIO NEZABORAVLJIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.