5 razloga zašto su guzate matorke Privlačne

guzate matorke latina
Please complete the required fields.
Ženske osobine i atributi mogu da obore većinu muškaraca s nogu, ali guzate matorke su sigurno na vrhu liste! Obla, lepa, živahna, izdašna velika guza je mnogima broj jedan. Postoji mnogo razloga za to. Samo da napomenemo da mislimo pre svega na prirodne guze. To ne znači da zadnjica koja se dobro obradi plastičnom hirurgijom ne može biti seksi. Ali mi danas pričamo o starijim zrelim damamguzate matorke naguženaa koje imaju prirodno veliku i moćnu, sočnu guzu. Evo 5 razloga zašto poveća ženska zadnjica oduševljava većinu muškaraca.

1. Velike zadnjice su kao droga, zato guzate matorke Dominiraju!

Prema naučnim studijama, velika guza utiče na isti deo muškog mozga koji se pokreće alkoholom i drogom. Istraživači su muškarcima pokazali slike žena sa malim a potom sa velikim guzama dok su pratili njihov mozak. Mozgovi ovih muškaraca bili su opijeni lepotom guzatih matorki, koje su izazivale istu privlačnost i opsesiju kao da su opijati.

2. Jednostavno ih je lepo posmatrati.

Muškarci su vizuelna bića; to je tako jednostavno. Dakle, ako vide lepu ženu u kupaćem kostimu ili seksi uskim helankama, odmah će ih privući. Naravno, oni će uočiti njene oči, osmeh, kosu, i na kraju, ali ne i najmanje važno, njen tip tela. Sa fokusom na njene obline, samim im i zadnjicu. Istini za volju, lepa zadnjica pleni poglede i muškaraca i žena. Guzate matorke bude maštu svakog momka i oni provode mnogo vremena posmatrajući taj određeni deo ženskog tela.

3. Seksi guzate matorke jer dupe je Zabranjena teritorija.

Momci su svesni da je zadnjica zabranjena. To je mesto u koje je obično zabranjeno da uđu. I zato su velike zadnjice utoliko privlačnije jer je to zabranjena teritorija. Poznato je da ono što ne mogu da je imaju – to još više žele. Zbog toga su momci opsednuti seksualnim pozama koje uključuju ili naglašavaju žensku pozadinu u spavaćoj sobi. Osećaju se kao da krše pravila za pristup zabranjenoj zoni.

4. Izgledaju savršeno u Svakoj odeći.

guzate matorke debelePostoji razlika između onoga što muškarci vole i šta žene vole. Žene, s jedne strane, vole da izgledaju vitko u farmerkama i helankama. Sa druge strane, muškarci ne mogu da odole ženi u odeći koja naglašava njene obline. Ne postoji lepši prizor od velike guze koaj se sjajno uklapa u uske farmerke. Videti matorku koja pokušava da navuče farmerke preko svoje velike zadnjice ostavlja trajnu uspomenu u glavama mnogih muškaraca. Dakle, u nadmetanju između ravne zadnjice i lepe, debele, okrugle guze – prva nema šanse.

5. Savršeno mesto za dodir, a guzate matorke je nude i kao Jastuk.

Kada muškarci zagrle devojku, jedino logično mesto gde mogu da stave ruke je njena guza. A ako je ona lepa, velika i mesnata, oni su osvojili džekpot. Vole da ga zgrabe i igraju se s njim, posebno u spavaćoj sobi jer ih to ozbiljno pali. A tokom seksa, kada je matorka na vrhu, moraju staviti ruke na njenu zadnjicu. Uhvatiti lepu, žensku zadnjicu je izuzetno zadovoljavajuće za momke.

Veliko dupe sa savršenom količinom masti na pravim mestima može poslužiti kao jastuk, grejač za ruke ili nešto zabavno za igru. Nema ničeg lepšeg od savršeno oblikovane velike zadnjice koja će naterati momka da izgubi razum. Niti postoji išta umirujuće od osećaja topline od lepo oblikovanog dupeta. Nemojte ni da počinjemo o analnom seksu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.